Webinar bouw  en infraprojecten in control met BPM
In control zijn? Het kan met Sensus BPM Online!

 

De webinar gemist? U kunt deze nu terugkijken.

Is uw bouwbedrijf in control met bouw- en infraprojecten of valt er nog veel te winnen? Waarom hebben de 5 grootste bouwbedrijven van Nederland gekozen voor Sensus process management?  Hoe organiseert u een certificering binnen uw bouwbedrijf?  Hoe werkt u als bouwonderneming bij ieder project volgens dezelfde standaard?

Deze vragen en meer werden beantwoord op dinsdag 7 februari tijdens het webinar Bouw- en infraprojecten in control met BPM. In een tijdsbestek van ruim een uur leggen wij in 2 sessies de essentials uit hoe bouwbedrijven in control zijn met Sensus BPM Online. Maak kennis met ons Bouw Referentiemodel gebaseerd op ISO 15288 & 15504/33020. Daarnaast geven wij aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht in de toepassing van Sensus BPM Online als kwaliteitssysteem bij bouw- en infraprojecten. 

Over de Sprekers:

Yvo Zollner

Heeft bij diverse bouwbedrijven zijn kennis en kunde op het gebied van BPM ingezet om ze te helpen met het succesvol inrichten van het kwaliteitsmanagement systeem. Daarnaast ontwikkelde hij voor Sensus process management het Bouw referentiemodel.

Dirk Pfauder
Vanuit zijn eigen bedrijf Pfauder Proces- & Projectmanagement B.V. werkt Dirk Pfauder als procesmanager en assessor in de bouwsector bij diverse grote Infraprojecten. Daarnaast werkte hij o.a. bij BAM aan het synchroniseren van het kwaliteitsmanagementsysteem en was hij bij Strukton verantwoordelijk voor projectbeheersing en procesmanagement. Ook heeft hij projecten gedaan voor Engie (voorheen Cofely) en Van Oord. Hij weet dan ook als geen ander welke voordelen het bedrijven oplevert om met Sensus process management te werken.