Sensus BPM Online

De software die inzicht geeft

Sensus BPM Online is dé slimme business process management software voor uw bouwbedrijf. Met Sensus BPM Online voor procesmanagement kunt u alle processen binnen uw bouwbedrijf in kaart brengen, optimaliseren en delen. Het is het perfecte gereedschap om snel in te kunnen spelen op kansen en bedreigingen en om consistent verbeteringen door te voeren. Lees hieronder meer over wat Sensus process management inhoudt en wat het voor uw bouwbedrijf kan betekenen.

Sensus BPM Online - De software die inzicht geeft
Sensus BPM Online - Designer

Modelleer & deel eenvoudig processen

Sensus BPM Online is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u eenvoudig processen kunt modelleren. Daarnaast kunt u worden opgeleid tot expert door het volgen van onze Sensus BPM Online training. Zodra de processen zijn beschreven, zijn ze klaar om gedeeld te worden. Ook dit is heel eenvoudig. Bouw met één druk op de knop een volledige publicatie die iedereen binnen uw bouwbedrijf vanaf het intranet kan raadplegen of maak meerdere publicaties voor diverse doelgroepen of projecten binnen uw bouwbedrijf. Vervolgens kunt u de medewerkers de mogelijkheid geven feedback te geven om zo uw processen te blijven optimaliseren.

Sensus BPM Online - Smart navigator

De bouw kiest voor Sensus process management

Meerdere toonaangevende bouwbedrijven hebben gekozen voor Sensus process management. Dit komt mede omdat wij al vele jaren werken met bouwbedrijven en daarom ook op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en behoeftes van de bouw. Een voorbeeld hiervan is de Multiple work environment. In deze cloud omgeving kunnen verschillende bouwbedrijven met verschillende vakdisciplines gemakkelijk samenwerken. Wat wij verder gemeen hebben met de bouw is het projectmatig werken, waarbij kwaliteitsnormen zoals ISO, NEN en WKB heel belangrijk zijn. Lees hier meer over kwaliteitsmanagement met behulp van Sensus BPM Online!

Sensus BPM Designer promo

Wat past bij u?

Met Sensus BPM Online heeft u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag met het in kaart brengen en verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bouwbedrijven over Sensus BPM Online

“Een belangrijk pluspunt van Sensus is de flexibiliteit: we konden het systeem inrichten naar eigen smaak en inzicht, in onze huisstijl en met een eigen inlogscherm.”

Ralph van Breda

Business controller, Jongen Bouwpartners

“Zodra de processen zijn beschreven, zijn ze ook beheersbaar. Zo kunnen wij onze werkprocessen internationaal harmoniseren en klanten overal ter wereld dezelfde behandeling geven. Dat geeft vertrouwen.”

Marco Deterink

Enterprise Architect, Walraven Group

“Met Sensus BPM Online is ons handboek altijd up-to-date. Elke wijziging komt erin en is meteen bekend voor alle medewerkers. Daarmee is Sensus BPM Online een goed systeem voor nieuwe medewerkers, externe audits en voor procesverbetering. Ik ben daar heel tevreden mee.”

Eddy Wiersma

Teamleider Kwaliteit & Veiligheid, Energiewacht Groep

“Wij willen ons voortdurend verbeteren en onze bedrijfsprocessen ook in de toekomst zo goed mogelijk blijven optimaliseren. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede business management tooling om onze bedrijfsprocessen digitaal vast te leggen. Want digitale processen zijn nu eenmaal een stuk makkelijker te optimaliseren dan analoge. Het grote voordeel van Sensus BPM Online is de eenvoud”

Hoang Pham

Procescoördinator, Besix Nederland

“Koopmans TBI was op zoek naar een tool waarin op een snelle gebruiksvriendelijke manier processen vastgelegd kunnen worden. Daarnaast moest het ook mogelijk zijn om rollen, documenten en processen onderling te koppelen. De publicatie moet goed toegankelijk zijn voor de medewerkers en men moet informatie snel kunnen vinden. Na een selectietraject zijn we uitgekomen bij Sensus BPM Online. Onze processen kunnen we gebruiksvriendelijk modelleren in Sensus BPM Online. Doordat de processen in een database zitten kunnen ook relaties worden gelegd. De publicatie van de processen kunnen we helemaal inrichten zoals we dat zelf willen. Sensus BPM Online is een tool die ons goed ondersteunt!”

Niels Nielen

Technisch Ontwikkelaar, Koopmans TBI

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial