Student experience intro

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Student experience intro

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Het is nu nog makkelijker geworden om uw procesmanagement te integreren met andere systemen. Dankzij de koppeling van Sensus BPM Online met Datarotonde heeft u direct inzicht in alle data bij uw processen. De integratie op het krachtige platform van Datarotonde levert zowel woningcorporaties als bouwbedrijven een unieke mogelijkheid om efficiënter te werken.

Door verschillende systemen en technologieën te integreren worden processen verrijkt met data en verbindt u verschillende domeinen binnen uw organisatie. Dit zorgt voor een dynamisch procesmanagement, waardoor organisaties gemakkelijker meebewegen met veranderende omstandigheden en in control blijven. Alle informatie is op ieder moment inzichtelijk en up-to-date.

 

Direct aansluiten via de Datarotonde

Via de Datarotonde worden applicaties van verschillende aanbieders met elkaar verbonden, waardoor samenwerking en integratie met (keten)partners nog gemakkelijker wordt. Datarotonde is gespecialiseerd in het ontwikkelen van koppelingen, waardoor organisaties hier zelf geen tijd en energie aan kwijt zijn. Op deze manier kunnen onze klanten op een efficiënte en laagdrempelige manier de koppeling maken met Sensus BPM Online. Zo krijgt u snel meer verrijking, inzicht en flexibiliteit in uw procesmanagement.

 

Betrouwbare informatie in de bouw

Mede met de komst van de WKB staan bouw- en installatiebedrijven voor de grote uitdaging om verschillende technologieën en systemen te integreren. Deze integratie binnen de keten is nodig voor betrouwbare stuurinformatie en actuele projectdata op de bouwplaats. Door systemen met elkaar te koppelen, verbetert de communicatie, informatievoorziening en efficiëntie voor alle betrokkenen.

Het gestructureerd vastleggen en verbinden van informatiesystemen, processen en databronnen is een complexe puzzel. Door de toename van digitale oplossingen en integratiemogelijkheden van verschillende bronsystemen wordt een uniform procesmanagementsysteem steeds belangrijker.

Ervaar gratis de voordelen!

Met onze unieke Sensus BPM Online oplossing voor procesmanagement kunt u alle processen in uw organisatie in kaart brengen, verbeteren en intern delen. Een solide fundament om snel in te spelen op kansen en bedreigingen en om consequent verbeteringen door te voeren.

Nieuwsbrief

Laat u inspireren met de Sensus process management nieuwsbrief

Schrijf u in voor een van onze nieuwsbrieven!