Bouw processen

Kwaliteitsmanagement

Of het nu gaat over GWW en infrastructuur, woning- en utiliteitsbouw of de installatietechniek: bouwprojecten moeten efficiënt, veilig en volgens de geldende normen worden uitgevoerd. Daarvoor is het van belang om kwaliteits- en risicomanagement eenduidig te kunnen integreren in de procesarchitectuur.

In de bouwsector bestaan veel verschillende normen, standaarden en richtlijnen. Denk bijvoorbeeld aan ISO-, NEN-, milieu- en arbonormen. Het is een uitdaging om goed overzicht te houden op wanneer, waar en voor wie de normen gelden. Daarnaast wordt er vaak projectmatig samengewerkt met andere partijen, die weer werken met hun eigen processen en randvoorwaarden.

 

Alle NEN en ISO of andere normen direct gekoppeld aan uw processen
 

Met Sensus BPM Online koppelt u deze data en andere relevante informatie direct aan de processen van uw bouwproject. Uw processen worden visueel weergegeven, kunnen flexibel worden aangepast en zijn goed meetbaar. Hiermee geeft u op efficiënte wijze vorm aan uw kwaliteits- en risicomanagement. Het is niet voor niets dat een aantal zeer gerenommeerde ondernemingen in de bouwsector Sensus BPM Online gebruikt voor hun ISO certificering!

 

Wat zijn de voordelen?

  • Volledig digitaal kwaliteitshandboek beschikbaar, in te richten per project
  • Inzicht in alle relevante documenten
  • inzicht in taken en verantwoordelijkheden binnen uw organisatie, project en in de keten
  • Heldere processen per bouwproject met gekoppelde actuele relevante normen, risico’s, maatregelen en verantwoordelijkheden beschikbaar voor alle betrokken partijen
  • Directe integratiemogelijkheden van uw kwaliteitssysteem met uw project- of document management systemen
  • Eenvoudig een Microsoft Power BI dashboard maken op basis van proces KPI’s en real-time project data
  • Een project specifiek BIM of PMI project met publicatiemogelijkheden
  • Krachtige centraal gedeeld kennislab van processen te beheren met de unieke Bibliotheekprojecten, speciaal ontwikkeld voor de bouw
  • Sterke partnerrelatie met cruciale partijen in de bouw
  • Partnership met de NEN normen beschikbaar binnen de software en direct gekoppeld met NEN connect

Wilt u meer weten over hoe wij dit in uw organisatie kunnen toepassen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(0)88-8887777 of via

Yvo Zollner   |    Sensus BPM Expert

Onze BPM-expert staat voor u klaar om u een persoonlijke rondleiding te geven in Sensus BPM Online. U krijgt tijdens deze sessie alle ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld onze software, uw interne processen en de voor u belangrijke certificeringen.

Gerelateerde berichten

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Dankzij de koppeling van Sensus BPM Online met Datarotonde heeft u direct inzicht in alle data bij uw processen. Via Datarotonde worden applicaties van verschillende aanbieders met elkaar verbonden, waardoor samenwerking en integratie met (keten)partners nog gemakkelijker wordt. Lees meer over wat dit betekent voor de bouwsector.

Procesmanagement: het verguisde goud van uw organisatie

Procesmanagement: het verguisde goud van uw organisatie

Het liefst had ik als titel van deze blog geschreven; “Alleen Sensus process management kan uw organisatie redden ? !!” Klinkt lekker, maar helaas niet erg geloofwaardig. Echter, Sensus process management als sterk instrument om in control te zijn… Dat klopt wel! Nou, beoordeel zelf.