Oplossingen

Digitalisering en integratie

Mede met de komst van de WKB staan bouwbedrijven voor de grote uitdaging om verschillende technologieën en systemen te integreren. Deze integratie binnen de keten is nodig voor betrouwbare stuurinformatie en actuele projectdata op de bouwplaats. 

Het is hierbij van belang om goed zicht te hebben op de datakwaliteit van de verschillende bronsystemen. Ook moet u bepalen welke informatie vanuit welke bron gekoppeld wordt, en welke data waar en door wie wordt vastgelegd. Bij deze uitdaging is een goed overzicht van de bedrijfsprocessen onmisbaar.

Totaalinzicht in uw processen

Het gestructureerd vastleggen en verbinden van informatiesystemen, processen en databronnen is een complexe puzzel. Door de toename van digitale oplossingen en integratiemogelijkheden van verschillende bronsystemen wordt een uniform procesmanagementsysteem steeds belangrijker. 

Sensus BPM Online biedt de mogelijkheid om datastromen inzichtelijk te maken en te visualiseren, gekoppeld aan uw processen en systemen. Met onze gestructureerde en uniforme methoden garanderen wij transparantie en kwalitatief goede beschrijvingen. Hiermee krijgt u totaalinzicht in uw processen en heeft u het fundament om verantwoord te digitaliseren.

Data level IT - Software

Geïntegreerd procesmanagement

Ook kunt u processen verrijken door Sensus BPM Online te integreren met verschillende systemen. Met onze API koppelingen bent u in staat om alle informatie te combineren met uw primaire projectmanagement systemen of die van uw ketenpartners. Denk bijvoorbeeld aan procesdata, verantwoordelijkheden, KPI’s, risico’s en ISO normen. Hiermee heeft u de mogelijkheid om flexibel uw eigen dashboards te bouwen met een onderliggend fundament van gedegen en betrouwbare procesinformatie.

Power BI

Een van de systemen waar u Sensus BPM Online mee kan integreren is Power BI van Microsoft. Met Sensus en Power BI ervaart u de kracht van informatie synergie.

Power BI transformeert data van organisaties naar rijke analyses en heldere rapportages. U kunt nu rapporten maken in Sensus BPM Online en deze als live bron in Power BI laden.

Sensus BPM Online en Power BI zijn een goede match. Door een rapport aan te maken van al uw benodigde informatie in Sensus BPM Online, is het mogelijk om een of meer rapporten in Power BI te laden en automatisch te verversen wanneer gegevens veranderen. Gebruik deze rapportdata om een dashboard en overzichtelijke analyses van uw data uit Sensus te maken of om deze te combineren met andere databronnen uit uw organisatie.

 

  • Maak en gebruik aangepaste live analyserapporten van uw Sensus procesdata met Power BI
  • Creëer, combineer en publiceer Sensus procesdata met andere applicatiedata
  • Verbind processen, KPI’s, doorlooptijden en normen met uw live data
  • Maak uw eigen rapportage en dashboard
  • Publiceer en deel live processen en procesinformatie in Power BI
  • Zet eenmalig uw dashboard op en profiteer van de kracht van live-informatie

Wilt u meer weten over hoe wij dit in uw organisatie kunnen toepassen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 888 7777 of via onderstaande knop.

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial