Over ons

Klanten

Op deze pagina een greep uit onze klantenlijst. Wij vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Als we weten wat klanten beweegt, kunnen we de beste oplossing bieden. Bekijk ook onze uitgebreide klantcases onder inspiratie.

“Koopmans TBI was op zoek naar een tool waarin op een snelle gebruiksvriendelijke manier processen vastgelegd kunnen worden. Daarnaast moest het ook mogelijk zijn om rollen, documenten en processen onderling te koppelen. De publicatie moet goed toegankelijk zijn voor de medewerkers en men moet informatie snel kunnen vinden. Na een selectietraject zijn we uitgekomen bij Sensus BPM Online. Onze processen kunnen we gebruiksvriendelijk modelleren in Sensus BPM Online. Doordat de processen in een database zitten kunnen ook relaties worden gelegd. De publicatie van de processen kunnen we helemaal inrichten zoals we dat zelf willen. Sensus BPM Online is een tool die ons goed ondersteunt!”

Technisch Ontwikkelaar

Koopmans TBI

“Met Sensus BPM Online is ons handboek altijd up-to-date. Elke wijziging komt erin en is meteen bekend voor alle medewerkers. Daarmee is Sensus BPM Online een goed systeem voor nieuwe medewerkers, externe audits en voor procesverbetering. Ik ben daar heel tevreden mee.”

Teamleider Kwaliteit & Veiligheid

Energiewacht Groep

“Wij willen ons voortdurend verbeteren en onze bedrijfsprocessen ook in de toekomst zo goed mogelijk blijven optimaliseren. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede business management tooling om onze bedrijfsprocessen digitaal vast te leggen. Want digitale processen zijn nu eenmaal een stuk makkelijker te optimaliseren dan analoge. Het grote voordeel van Sensus BPM Online is de eenvoud”

Procescoördinator

Besix Nederland

“Zodra de processen zijn beschreven, zijn ze ook beheersbaar. Zo kunnen wij onze werkprocessen internationaal harmoniseren en klanten overal ter wereld dezelfde behandeling geven. Dat geeft vertrouwen.”

Enterprise Architect

Walraven Group

Sensus BPM Online zorgt voor helderheid binnen organisaties

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial