Seminar: Bouw- en infraprojecten In control met BPM

Seminar: Bouw- en infraprojecten In control met BPM

Datum: 10 november van 09:00 tot 13:00 in Breukelen

Is uw bouwbedrijf in control met bouw- en infraprojecten of valt er nog veel  te winnen?
Waarom hebben de 5 grootste bouwbedrijven van Nederland gekozen voor Sensus process management?  Hoe organiseert u een certificering binnen uw bouwbedrijf?  Hoe werkt u als bouwonderneming bij ieder project volgens dezelfde standaard?

Deze vragen en meer worden beantwoord op donderdag 10 november tijdens het seminar Bouw- en infraprojecten in control met BPM.  Tijdens 3 interactieve sessies leggen wij uit hoe bouwbedrijven in control zijn met Sensus BPM Online. Maak kennis met ons Bouw Referentiemodel gebaseerd op ISO 15288 & 15504/33020. Daarnaast  geven wij aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht in de toepassing van Sensus BPM Online als kwaliteitssysteem bij bouw- en infraprojecten. 

In control zijn? Het kan met Sensus BPM Online!

Deelname is geheel gratis., Het vindt plaats in Het Logement aan de Vecht in Breukelen, een prachtige locatie. Het seminar is van 9:30 tot 13:00, waarna we afsluiten met een heerlijke lunch.

Programma: Hoe ziet de ochtend op 10 november eruit?

 

09:00 – 09:15 Introductie Sensus process management

  • Paul Klaassen vertelt kort over Sensus process management en waarom Sensus al vele jaren actief is in de bouw- en infra wereld. 

09:15 – 10:15 Procesreferentiemodel voor de Bouw

  • Deze sessie wordt verzorgd door Yvo Zollner en zal gaan over de inrichting van een kwaliteitssysteem met behulp va het procesreferentiemodel voor de bouw gebaseerd op de ISO 15288 & 15504/33020 standaarden. 

10:15 – 11:15 Kwaliteit in de praktijk 

  • Dirk Pfauder vertelt als kwaliteitsauditor in deze sessie over zijn praktijkervaring van de toepassing van Sensus BPM Online als kwaliteitssysteem bij o.a. de bouw van de Nieuwe Zeesluis in IJmuiden en de Afsluitdijk. 

11:15 – 12:00 Introductie Sensus BPM Online

  • Tijdens deze sessie legt Paul Klaassen uit hoe de eenvoud van Sensus BPM Online uw bouwbedrijf verder kan helpen bij het creëren van draagvlak. Hierbij is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zijn betrokken bij het beschrijven van processen in Sensus BPM Online. 

12:00 – 13:00 Lunch 

  • Tijdens de lunch is er uiteraard ruimte om vragen te stellen aan de presentatoren.

Kortom een interessante sessie op een toplocatie aan de Vecht bij Breukelen, vlakbij de A2 dus prima aan te rijden. Aanmelden voor dit kosteloze seminar kan via het formulier.

Over de Sprekers: 

Paul Klaassen
Paul is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van procesmanagement. Hij heeft voor diverse leveranciers van software- en BPM-pakketten gewerkt. Paul heeft door zijn ruime ervaring en expertise al veel organisaties geleerd hoe procesmanagement echt het verschil kan betekenen bij het behalen van hun doelen.

Yvo Zollner
Heeft bij diverse bouwbedrijven zijn kennis en kunde op het gebied van BPM ingezet om ze te helpen met het succesvol inrichten van het kwaliteitsmanagement systeem. Daarnaast ontwikkelde hij voor Sensus process management het Bouw referentiemodel. 

Dirk Pfauder
Vanuit zijn eigen bedrijf Pfauder Proces- & Projectmanagement B.V. werkt Dirk Pfauder als procesmanager en assessor in de bouwsector bij diverse grote Infraprojecten. Daarnaast werkte hij o.a. bij BAM aan het synchroniseren van het kwaliteitsmanagementsysteem en was hij bij Strukton verantwoordelijk voor projectbeheersing en procesmanagement. Ook heeft hij projecten gedaan voor Engie (voorheen Cofely) en Van Oord. Hij weet dan ook als geen ander welke voordelen het bedrijven oplevert om met Sensus process management te werken.

VOL! U kunt zich niet meer aanmelden.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Seminar Processen beschrijven, waarom zou je?

Privacy
Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

 

Seminar: Bouw- en infraprojecten In control met BPM