Webinar bouw  en infraprojecten in control met BPM
In control zijn? Het kan met Sensus BPM Online!

 

Datum: 7 februari van 10:00 tot 12:00 (Online)

Deelname is geheel gratis

Is uw bouwbedrijf in control met bouw- en infraprojecten of valt er nog veel  te winnen? Waarom hebben de 5 grootste bouwbedrijven van Nederland gekozen voor Sensus process management?  Hoe organiseert u een certificering binnen uw bouwbedrijf?  Hoe werkt u als bouwonderneming bij ieder project volgens dezelfde standaard?

Deze vragen en meer worden beantwoord op dinsdag 7 februari tijdens het webinar Bouw- en infraprojecten in control met BPM. In een tijdsbestek van 2 uur leggen wij in 3 interactieve sessies de essentials uit hoe bouwbedrijven in control zijn met Sensus BPM Online. Maak kennis met ons Bouw Referentiemodel gebaseerd op ISO 15288 & 15504/33020. Daarnaast  geven wij aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht in de toepassing van Sensus BPM Online als kwaliteitssysteem bij bouw- en infraprojecten. 

Aanmelden voor webinar: Bouw- en infraprojecten In control met BPM

Meld u via onderstaand formulier aan voor dit interactieve webinar!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy
Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

Over de Sprekers:

Yvo Zollner

Heeft bij diverse bouwbedrijven zijn kennis en kunde op het gebied van BPM ingezet om ze te helpen met het succesvol inrichten van het kwaliteitsmanagement systeem. Daarnaast ontwikkelde hij voor Sensus process management het Bouw referentiemodel.

Dirk Pfauder
Vanuit zijn eigen bedrijf Pfauder Proces- & Projectmanagement B.V. werkt Dirk Pfauder als procesmanager en assessor in de bouwsector bij diverse grote Infraprojecten. Daarnaast werkte hij o.a. bij BAM aan het synchroniseren van het kwaliteitsmanagementsysteem en was hij bij Strukton verantwoordelijk voor projectbeheersing en procesmanagement. Ook heeft hij projecten gedaan voor Engie (voorheen Cofely) en Van Oord. Hij weet dan ook als geen ander welke voordelen het bedrijven oplevert om met Sensus process management te werken.